Teleanalyse


Mobildækning


Huller i mobildækningen? Irriterende - og spild af tid. Med BlackGuard Track kortlægger vi de sorte huller, og analyserer hvordan problemet kan løses.


Hvad gør vi?

Mobildækningen i Danmark er god, men der er stadig sorte huller. Det gælder ikke mindst indendørsdækning. Med vores BlackGuard målesystem finder vi hullerne, og præsenterer dem på en nem og konstruktiv måde.


BlackGuard Track måler alle fire danske mobilselskabers netværk (dvs. de fire stamselskaber:  3, TDC, Telenor og Telia), plus WiFi dækningen i både 2,4 og 5 GHz samt eventuel IoT dæking. Alt måles samtidig. En enkelt drive- eller walk test er nok.


5G - Nyt netværk lige om hjørnet

I løbet af 2022 kommer der 5G dækning i Danmark. Det betyder helt nye muligheder, meget højere båndbredder og nye smartphones. Men mulighederne hænger sammen med 5G dækningen. BlackGuard Track måler alle netværksteknologier fra 2G til 5G, og giver - ud over de tekniske målinger - en række mål for brugeroplevelsen - i form af User Experience Index.


Public Warning Systems

Mange steder i verden benyttes mobilnetværk som en del af de offentlige varslingssystemer. I USA kendes teknikken som The Emergency Alert System (EAS) og i Europa som EU-ALERT. Systemerne udnytter særlige egenskaber i netværk og telefoner, og i Teleanalyse har vi et meget dybtgående kendskab til PWS, herunder ikke mindst den internationale standardisering på området.

REFERENCER

Nogle af de virksomheder som Teleanalyse assisterer i forbindelse med mobildækning: