Teleanalyse

Udbudsrådgivning


Teleanalyse samarbejder med Lars Kjær Kuhlmann og KuCon ApS

om rådgivning i forbindelse med gennemførelse af EU udbud.


Om Lars Kjær Kuhlmann

Lars har 20 års erhvervserfaring med ledelse/salg/tilbud/udbud til den offentlige sektor (EU-udbud) samt kompleks projektsalg (Key Account Management).


Lars har tidligere været Kundepartner og Chefkonsulent hos SKI A/S – og kender derfor SKI-systemet i detaljer indefra. Lars var ansvarlig for SKI’s velfærdsteknologi program og SKI’s kommunale IT chef netværk, ligesom han var Kundepartner for en række af de strategiske samarbejder SKI har med en række større offentlige organisationer.


Lars var Chefkonsulent for SKI aftalerne 02.07 Kommunikationsudstyr og løsninger, 02.08 Tele- og datakommunikation, 02.30 Velfærdsteknologi og 18.02 Rengøring – og rådgav desuden SKI om kontrakter over en bred kam.


Brug Teleanalyse

I Teleanalyse har vi i forskellige projekter gennem årene samarbejdet med Lars Kjær Kuhlmann, og vi bruger KuCon Aps i forbindelse med projekter og rådgivningsopgaver som omfatter EU-udbud, udbudsprocesser og metoder. 

Teleanalyse via SKI aftaler


Offentlige kunder kan anvende følgende SKI-aftaler til indkøb af Teleanalyses rådgivningsydelser via underleverandøraftaler:


  • SKI-rammeaftale 02.15 - It-rådgivning
  • SKI-rammeaftale 02.18 - It-løsninger og projekter
  • SKI-rammeaftale  17.11 - Management Support
  • SKI-rammeaftale  17.13 - Management konsulentydelser

REFERENCER

Nogle af de virksomheder som KuCon.dk og Teleanalyse assisterer i forbindelse med udbud: