Udbudsjura


Teleanalyse samarbejder med advokatfirmaet Nørgaard Piening i forbindelse med bl.a. juridiske spørgsmål i udbudssager.


Om Nørgaard Piening

At varetage et udbud som offentlig myndighed eller at byde ind med et tilbud fra erhvervslivet kan være en tung og uoverskuelig proces. Nørgaard Piening er eksperter i indkøb, udbud og it-ret og har mangeårig erfaring i at hjælpe kunder på begge sider af bordet.


Nørgaard Piening er mere end bare specialister. De er løsningsorienterede rådgivere, der løfter projektet op på et strategisk niveau, hvor ikke alene udfordringerne rent juridisk har betydning, men hvor også rådgivning i forhold til  forretningsmæssige, kommercielle og politiske forhold indgår i opgaveporteføljen.

Teleanalyse


Vores kunder har stor glæde af at tage Nørgaard Piening's ekspertise med ind i vores projekter. At gennemføre et succesfuldt udbud - navnlig når der er tale om EU udbud - er en mangefacetteret disciplin, som ikke kun består af ingeniørmæssig viden, men i høj grad kræver indblik i de metoder og den jura der omgiver udbudsprocesserne. 


Så når behovt opstår, har Teleanalyse adgang til Danmarks måske mest specialiserede udbudsjurister - en god ressource at have med i ethvert projekt.