Teleanalyse

Ofte stillede spørgsmål


Hvad koster det at bruge Teleanalyse?
Timeprisen afhænger af den enkelte konsulent, projektets størrelse, gennemførelse, hvordan projektet indpasses kalendertidsmæssigt osv.

Vi arbejder altid på basis af et konkret tilbud - på den måde beskriver vi hvad vi leverer og hvad det konkret koster. 


Kan det betale sig at bruge konsulenter?
Det spørgsmål vil vi selvfølgelig altid svare Ja til - ikke kun fordi vi er konsulenter, men i alle vore projekter kan vi direkte påvise en   økonomisk fordel, som mere end opvejer honoraret for vores arbejde.


Kan jeg få rabat?
Ja - det afhænger af projektet. Jo mere koncentreret et projekt er, desto mindre "spildtid" er der for os - og det skal selvfølgelig komme vore kunder til gode.


Hvor stor er Teleanalyse?

Teleanalyse arbejder som formidler af viden inden for flere tekniske dicipliner. Det gør vi via vores samarbejdspartnere, som pt. tæller 8 højt specialiserede teknikere, alle konsulenter med mange års dyb erfaring i branchen. 


Er I nørder?
Ja, men vi er også gode proces-konsulenter. Derfor har vi intet imod at indrømme, at vores tekniske viden tangerer "nørd" niveau. 


Hjælper Teleanalyse også små virksomheder?
Ja - virksomhedens størrelse har ingen betydning for vores assistance.


Hvilke produkter sælger Teleanalyse?
Det eneste "produkt" vi sælger er rådgivning. Vi bliver ofte brugt til at vurdere og foreslå løsninger, og det harmonerer kun med vores rolle som uafhængige rådgivere, hvis vi afstår fra at forhandler bestemte produkter.


Hvor gammelt er firmaet?
Teleanalyse er stiftet 1. oktober 2018.